0.00 (0.00 kn) / 0 proizvoda

Vaša košarica

Nemate proizvoda u košarici!

CBDA Black Oil, 30ml

40.00 (301.38 kn)

300,00 kn=39,82 €

PDV je uključen u cijenu proizvoda.
Fiksni tečaj konverzije = 7,53450 kuna

Kategorija:

Opis

CBDA BLACK OIL nastalo je ekstrakcijom biljke konoplje Cannabis sativa te otapanjem ekstrakta u bučinom ulju.

Vrijednost ovog proizvoda je u sastojcima gdje se uz bučino ulje koje samo po sebi ima ljekovita svojstva u proizvodu nalaze ekstrakti konoplje tzv. kanabinoidi.

Bučino ulje kao i konoplja nastali su u vlastitoj ekološkoj proizvodnji pod nadzorom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva unutarnjih poslova, te ostalih nadležnih institucija pri čemu uzgajane biljke ne smiju sadržati više od 0,2 % THC-a (psihoaktivna tvar iz skupine kanabinoida), pa tako i samo ulje može sadržavati manje od 0,2% THC-a.

Značaj i koristi kanabinoida po zdravlje čovjeka potvrđuju se iz dana u dan te postoji sve veći interes za istraživanje, proizvodnju i konzumaciju proizvoda na bazi kanabinoida.

Većina ljudi čula je do danas za kanabinoid CBD, međutim CBDA nije toliko poznat. U novije vrijeme sve je više istraživanja vezano upravo za CBDA te su ustanovljene prednosti u odnosu na CBD: do 11 puta se brže apsorbira od CBD, jače djeluje u kraćem vremenu. Kako ljudski organizam ima receptore na koji se kanabinoidi vežu, oni imaju pozitivan utjecaj na stanja poput mučnina, tjeskobe, boli, te se kod pacijenata koji su primali kemoterapiju dokazao boji učinak u odnosu na tradicionalne farmakološke lijekove protiv mučnine.

Također CBDA ima pozitivni utjecaji kod motoričkih disfunkcija, problema sa spavanjem, apetitom, probavom, depresijom, upalnim procesima i kod nekih kožnih oboljenja.

Ulje se također može uzimati preventivno za jačanje imuniteta.

Način upotrebe:

Preporuča se početi s vrlo malom dozom nekoliko kapi i povećavate dnevni unos svaka 2 dana dok ne počnete osjećati pozitivne učinke. Preporučena gornja količina je do jedne čajne žličice dnevno. Kapi se mogu dodavati u jelo i piće (ali ne vruće).

CBDA se može upotrebljavati i kao kozmetički proizvod te se konzumira primjenom nekoliko kapi utrljavanjem na kožu ili dodavanjem u vašu omiljenu kremu.

CBDA BLACK OIL nije namijenjen dijagnozi, liječenju ili prevenciju bolesti. Ukoliko imate zdravstvenih problema, uzimate lijekove, trudni ste ili dojite zatražite savjet liječnika.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.03 kg

Organic Family Farm

Adresa

Bencetići 28b, Draganić, Hrvatska

Vlasnik

Antonijo Šebrek

Telefon

+385 98 1947 126

Email

Pravila privatnosti

Uvjeti kupnje